Voordelig; Wordt lid van de Abonnee-Taxi

De Hofstad Taxicentrale kan u in samenwerking met de Stichting Abonnee-Taxi zeer voordelig taxivervoer aanbieden. De kortingen ten opzichte van het normale metertarief variëren van 20% tot zelfs 50% !

Het systeem werkt als volgt:
Wij hebben de regio Haaglanden in zônes verdeeld. Blijft u met uw rit binnen de zône betaalt u de basisprijs, voor iedere zône extra komt er een vast bedrag bij. De Stichting Abonnee Taxi heeft een zônekaart opgesteld met een prijzentabel, zodat u altijd van tevoren de ritprijs kunt berekenen. U komt dus nooit meer voor verassingen te staan.

 

De goedkoopste taxi voor jong en oud !

Indien u lid wordt van de Stichting Abonnee-Taxi verleent u ons tot wederopzegging een machtiging tot incasso van € 20,00 per jaar. De minimale abonnementsduur is 1 jaar en de opzegtermijn is 2 maanden. Ook kunt u zelf zorgdragen voor een betaling van € 25,00, dit is dus iets duurder dan bij automatische incasso. Bij uw lidmaatschap ontvangt u een pasje dat u voor de rit aan de chauffeur dient te tonen.

Lidmaatschap van de Stichting Abonnee-Taxi is uitsluitend voor particulieren (niet voor bedrijven en/of instellingen), waarbij de ritprijs na afloop van de rit contant aan de chauffeur dient te worden voldaan. (niet op factuurbasis). Tarieven van de Stichting Abonnee-Taxi zijn niet van toepassing bij rolstoelvervoer.

U kunt hier het prijzenoverzicht en hier de aanmeldingskaart downloaden.

Wilt u een informatiepakket thuisgestuurd krijgen dan kunt u het onderstaande formulier invullen:

 
promotie.jpg

 

 
Ontworpen door Simplexxion Software Solutions