Betrouwbaar, klantvriendelijk en snel. Dat is Hofstadtax

Vertrouwde service, betrokken chauffeurs en een goede planning. De Hofstad Taxicentrale is inzetbaar op een gebied dat varieert van het bekende particuliere Taxivervoer en Airportservice tot Zittend ziekenvervoer en Rolstoelvervoer. Ook bieden wij nog vele andere vervoersmogelijkheden zoals; Zakelijk vervoer, Groepsvervoer, Rouw- en Trouwvervoer en Chauffeursdiensten.

De Hofstad Taxicentrale is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak.

Ook op de taxi-standplaatsen bent u vrij om bij ons in te stappen, wij zijn herkenbaar aan een groen, helder verlicht daklicht met ons logo erop. Zo bent u ook op de standplaatsen altijd zeker van een perfecte taxirit !

Mercedes.Rijswijk.jpg 

DE METERTARIEVEN *1

INSTAP

€   2,80

PRIJS PER KM

€   2,15

PRIJS PER MINUUT

€   0,35

 

 

VOORAF WACHTEN, € 36,00 PER Uur

                                                                     *1 Tarief per 01-10-2016 voor een normale taxi voor 1-4 passagiers, overige tarieven(taxibusjes, rolstoelvervoer, contractvervoer, e.d.) zijn op aanvraag.

LET OP !!                                                 Voor interlokale ritten heeft Hofstadtax vaste voordelige prijzen, informeer hiernaar bij onze telefonisten.

Bel direct +31 70 346 26 26

contact

U kunt ons bereiken via de
telefoon, fax of e-mail

Ook kunt u
ONLINE BESTELLENOntworpen door Simplexxion Software Solutions