Zakelijk vervoer; Afspraak is afspraak

Geen tijd om zelf te rijden, parkeerproblemen, openbaar vervoer, vertragingen, de route naar uw bestemming. Geen zorgen, met De Hofstad Taxicentrale als partner hoeft u zich hier niet druk om te maken. U reist met luxe en arriveert ontspannen op uw bestemming, waar dan ook.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum incl. stropdas. De chauffeurs die voor deze service worden ingezet hebben een VIP-rijopleiding gevolgd. Hierdoor wordt de hoogstaande kwaliteit van onze dienstverlening nog meer gegarandeerd.

Onze voertuigen zijn schoon, goed onderhouden en uitgerust met airconditioning, stoffen bekleding, leeslampjes en een navigatiesysteem. Bovendien kunnen zij ontdaan worden van alle uiterlijke taxikenmerken, m.u.v. het taxikenteken en de vergunning.

De Hofstad Taxicentrale heeft veel ervaring met het organiseren van congressen, delegaties en andere evenementen. Al het vervoer kan desgewenst door ons geregeld worden. Ook chauffeursdiensten behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over onze diensten en tarieven is op te vragen per e-mail.

zakelijk.jpg

 

Een chauffeur krijgt instructies tijdens de VIP-rijopleiding:

VIP.jpg

 

Ontworpen door Simplexxion Software Solutions